Behandeling Wat houdt de behandeling in?
Nagels vijlen De nagels worden in model gevijld
Basis manicure De nagels worden in model gevijld, nagel riem behandeling en de nagels worden gepolijst. Afsluitend wordt er een nagelriem olie aangebracht.
Basis manicure i.c.m. gelpolish Basis manicure beschrveen als hierboven en afsluitend worden de nagels gelakt met een gelpolish.
Spa manicure De nagels worden in model gevijld, nagelriemen behandeling, nagels polijsten, handen scrub, handen pakking, handmassage, afsluiten wordt er een nagelriem olie aangebracht.
Gelpolish Behandeling van de nagels met gelpolish met afsluitend een nagelriem olie.
Gelpolish french manicure French manicure met gelpolish.
Gelpolish verwijderen Gelpolish wordt machinaal verwijderd met een elektrische vijl. Hierdoor worden de nagels niet beschadigd. De nagels worden netjes gemaakt en er wordt afgesloten met een nagelriem olie.
Nail art per nagel Nail art wordt per nagel berekend. Denk hierbij aan een nail wrap, bladgoud, losse glitters of een getekend design.
Gummy base Gummy base is een product bedoeld voor mensen met dunne afbrekende nagels. Het is een sterke laag over de eigen natuurlijke nagel. het betreft dus geen Verlenging van de nagel.
Gummy base i.c.m. gelpolish Gummy base behandeling beschreven als hierboven waarmee wordt afgesloten met een gelpolish kleur.