Behandeling Wat houdt de behandeling in?
Rug-Nek-Schouder massage Ontspannende massage van de rug-nek en schouders.
Hotstone massage Massage die wordt uitgevoerd met warme stenen. De hitte en de druk van de stenen zorgen voor een diepe ontspanning van de spieren.
Belabacci cupping gezicht Massage van het gezicht door middel van siliconen cups die worden vast gezet op de huid. Hierdoor wordt het bindweefsel gemasseerd.
Belabacci cupping i.c.m. cryoglobes Massage van het gezicht door middel van siliconen cups die worden vastgezet op de huid. Cryoglobes zijn ijsballen die ervoor zorgen dat de toxines uit de huid afbreken. Frequent gebruik zorgt voor huidverstrakking.
Belabacci rug Massage van de rug door middel van siliconen cups die worden vastgezet op de huid. Het bindweefsel wordt hierdoor diep gemasseerd en is goed tegen rugklachten.
Belabacci rug i.c.m. cryoglobes Massage van de rug door middel van siliconen cups die worden vastgezet op de huid. Cryoglobes zijn ijsballen waarmee de huid gemasseerd worden.
Belabacci benen Massage van de benen door middel van siliconen cups. Het bindweefsel wordt hierdoor diep gemasseerd.
Belabacci benen i.c.m. Vit-ice Massage van de benen door middel van siliconen cups. Het bindweefsel wordt hierdoor diep gemasseerd. In combinatie met Vit-ice wordt de cellulite gereduceerd.
Belabacci strippenkaart Strippenkaar voor 6 Belabacci behandelingen waarvan de 6e behandeling gratis is. Dit is vooral erg aan te prijzen om cellulite tegen te gaan.