OVER ONS - SKILLS CENTRE

Welkom op de website van Skills Centre!

Mijn naam is Esther Benjamins, praktijkhouder van Skills Centre te Hoogezand. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste, masseuse, plasma lift-expert, PMU artiest. Daarnaast ben ik ook coördinator & docent aan de
Noord Nederlandse Academie.

PASSIE

De passie voor het helpen van mensen zit er bij mij sinds kleins af aan al in. Ik ben een zogeheten: 'mensen-mens'. Dit kan ik natuurlijk elke dag toepassen in mijn eigen praktijk. Ik help mensen van hun pijn en soms zelfs hun onzekerheden af en hier haal ik ontzettend veel voldoening uit. 

OPLEIDING 

In 2012 ben ik begonnen met de pedicure opleiding aan de Noord Nederlandse Academie. Deze heb ik afgerond in 2013 en in dit jaar is tevens mijn salon geopend. Hierna ben ik weer naar school gegaan voor de schoonheidsspecialisten opleiding met een acné specialisatie die ik heb afgerond in 2017. Daarna ben ik begonnen met de allround nagelstyliste opleiding bij Nail Academy Nicolle in Hoogeveen. Ook deze heb ik met voldoende resultaat afgerond. In 2019 behaalde ik mijn diploma als medisch pedicure en in 2020 ben ik opgeleid tot Plasma lift-expert. Tussen alle opleidingen door heb ik nog allerlei losse cursussen en workshops gevolgd. Inmiddels is ook het diploma voor de PMU binnen (permanente make-up) en ben ik coördinator & docent aan de Noord Nederlandse Academie in Groningen en Heerenveen. Ik blijf graag vernieuwen en houd mezelf op de hoogte op vakgebied!

 

Wat begon als een mini salon in een verbouwde fietsenschuur is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende praktijk met honderden klanten. De salon is een vertrouwde plek waar mijn cliënten graag komen voor ontspanning maar ook om hun hart te luchten. Tevens is dit ook een afgeschermde plek, want ook privacy tijdens behandelingen vind ik erg belangrijk. 

 

Vanaf 13 september 2023 heeft Ingrid zich aan team Skills Centre gevoegd. Ingrid is gediplomeerd pedicure (nog geen medisch) en verdiept zich ook graag in de wereld van voetreflex en voetmassage. Ze zal werkzaam zijn op de woensdagen en donderdagen. Ingrid heeft nog plek voor nieuwe klanten voor de basis pedicure behandelingen! Ik ( Esther) heb momeneel een klanten stop voor de pedicure behandelingen.