OVER ONS - SKILLS CENTRE

Welkom op de website van Skills Centre!

Mijn naam is Esther Benjamins, praktijkhouder van Skills Centre Hoogezand. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, masseuse, plasma expert, PMU artist en docent.

PASSIE

De passie voor het helpen van mensen zat er bij mij sinds kleins af aan al in. Ik ben een mensen-mens. Dit kan ik natuurlijk elke dag toepassen in mijn eigen salon. Ik help mensen van hun pijn en soms zelfs hun onzekerheden af en hier haal ik ontzettend veel voldoening uit. 

OPLEIDING 

In 2012 ben ik begonnen met de pedicure opleiding aan de Noord Nederlandse Academie. Deze heb ik afgerond in 2013 en in dit jaar is tevens mijn salon geopend. Hierna ben ik weer naar school gegaan voor de schoonheidsspecialisten opleiding met een acné specialisatie die ik heb afgerond in 2017. Daarna ben ik begonnen met de allround nagelstyliste opleiding bij Nail Academy Nicolle in Hoogeveen. Ook deze heb ik met voldoende resultaat afgerond. In 2019 behaalde ik mijn diploma als Medisch pedicure en in 2020 ben ik opgeleid tot Plasma lifting expert. Tussen alle opleidingen door  heb ik nog allerlei losse cursussen en workshops gevolgd. Inmiddels is ook het diploma voor de PMU binnen (permanente make-up) en ben ik docent voor de basisopleiding Pedicure aan de Noord Nederlandse Academie in Groningen. Ik blijf graag vernieuwen en hou mezelf op de hoogte op vakgebied!

 

 

Wat begon als een mini salon in een verbouwde fietsenschuur, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende praktijk met honderden klanten. De salon is een vertrouwde plek waar mijn cliënten graag komen voor ontspanning maar ook om hun hart te luchten. Tevens is dit ook een afgeschermde plek, want ook privacy tijdens behandelingen vind ik erg belangrijk. 

Sinds maandag 5 september heb ik een collega bij mij in de praktijk. Ze werkt op de maandagen ( voor nu) en zij neemt nieuwe klanten aan.  Mibeth is pedicure (geen medisch), komt uit Groningen en heeft net als ik een passie voor het pedicure vak! Bij deze is dus ook de klantenstop opgeheven (alleen voor basis pedicure behandelingen) maar je kunt dan alleen als nieuwe klant bij Mibeth terecht. Haar behandelingen zullen we nog gaan uitbreiden. Daarover later meer..