Permanente Make-up behandelingen 

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is de uitkomst als u niet helemaal tevreden bent met bijvoorbeeld uw wenkbrauwen, of het zat bent om in de ochtend een eyeliner aan te brengen! Bij een permanente make-up behandeling wordt er semi-permanente make-up bij u getatoeëerd. De permanente make-up blijft ongeveer 2 a 3 jaar zitten. Let op: dit verschilt natuurlijk per persoon. 

 

Specialist

De PMU behandelingen die wij uitvoeren, voeren we uit met het merk Swiss Color. Dit is een merk dat veilige pigmenten hanteert. Het gaat hierbij pigmenten die 0% ijzeroxides en zware metalen bevatten. Wat men wel eens tegenkomt is dat er een wenkbrauw getatoeëerd wordt met pigmenten met ijzeroxide en zware metalen, en deze een andere kleur uitslaat dan de kleur die daadwerkelijk gekozen is. Denk hierbij aan een rode gloed. Dit willen wij absoluut voorkomen en hierdoor is de keuze gevallen op de Swiss Color pigmenten. Voor het pigmenteren is er een opleiding gevolgd en met succes afgerond bij Skin Quip. Tevens zijn wij door de GGD goedgekeurd. 

 

Welke behandelingen bieden we aan?

De behandelingen die wij aanbieden betreffen het tatoeëren van de wenkbrauwen, eyeliner en lippen. 

 

Powderbrows

Bij een powderbrow behandeling wordt de volledige wenkbrauw getatoeëerd met een schaduw/poeder techniek. Het resultaat dat wij proberen na te streven is een gepoederde wenkbrauw. 

 

Hairstrokes

Bij een hairstroke behandeling worden er hele fijne haartjes getatoeëerd. Dit is dus de perfecte behandeling voor mensen die een gat in de wenkbrauw hebben, of weinig haartjes hebben. Het zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. 

 

Let op! Deze behandeling is niet geschikt voor een vette en zeer rijpe huid. Voor deze huidtypes raden we de powderbrow behandeling aan voor het beste resultaat. 

 

Combi Brows

Bij een combi-brows behandeling wordt er een combinatie gemaakt van hairstrokes- en een powderbrow. Bij deze behandeling wordt een 'opgemaakte wenkbrauw' nagestreefd. Ook hier geldt dat deze behandeling niet geschikt is voor de vette en zeer rijpe huid. Ook hierin raden we de powderbrow behandeling aan voor het beste resultaat. 

 

Eyeliner

Bij een eyeliner behandeling wordt er een eyeliner getatoeëerd. Dit kan aan de boven- en onderkant, of beide!  

 

Lippen 

Bij een lip behandeling worden de lippen getatoeëerd. Je kan hierbij denken aan een sprekende kleur of dat de lippen een tintje lichter of donkerder worden gemaakt. Dit hangt natuurlijk af van de wensen van de klant. We kijken samen wat er het beste bij je past en wat je normaliter draagt.